The Witcher 3 Xbox 360 ve PS3'te İmkansızdı

The Witcher 3'ün haritası Skyrim'den %20 daha büyük olacak
23.01.2014 00:13 Alkan Adakaner


     The Witcher 3: Wild Hunt'ı PC'nin yanı sıra Playstation 4 ve Xbox One için de geliştiren CD Project Red'in yetkililerinden Marcin Iwinski oyunu Playstation 3 ve Xbox 360'a neden çıkarmadıklarını şu sözlerle açıkladı.
 
     "Bu mümkün değildi. Oyunun başka bir şeye dönüşmesi gerekirdi. Daha küçük oyun alanı, açık dünya olmayan yapı veya düşürülmüş grafik kalitesiyle berbat yükleme süreleriyle karşılaşırdık."
 
    The Witcher 3: Wild Hunt'ın yeni nesilde harika görüneceğini daha önce söyleyen CD Project yetkilileri oyunu yeni nesle çıkararak çok doğru bir karar almışlar diyebiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 1. Round Tamamlandı! 24 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 24 Mayıs F1 24'ün Işın İzlemeli Sürümü Karşılaştırıldı: İşte Farklar 24 Mayıs İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı! 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler