The Witcher 3 İçin Hazırlanmış 16 Saatlik Seks Sahnesi Bulunuyor

28.01.2015 16:01 Samet Konuksal


    The Witcher serisinin yetişkinlere yönelik bir seri olduğunu belirtmemize gerek yok herhalde. Zira bundan önceki oyunlarda da ana karakterimiz Geralt'ı bazı çapkınlıklarda görmüşlüğümüz var. Haliyle bu durum serinin üçüncü oyununda da devam edecek.
 
    Guardian'a açıklamalar yapan oyunun tasarımcısı Damien Monheir, The Witcher 3 için hazırlanmış 16 saatlik seks sahnesinin bulunduğunu söyledi. Ayrıca Monheir'in açıklamalarına göre bu sahnelerde Motion Capture teknolojisi kullanılmış. Yani bu sahneler tamamen sanal ortamda değil, gerçek aktörler kullanılarak hazırlanmış.
 
Not: Yanlış anlaşılmalara karşı bir not ekleyelim, bahsedilenlere göre animasyonlarla beraber 16 saatlik Motion Capture sahnesi çekilmiş. Bu sahnelerin ne kadarlık kısmı oyunda kullanılır bilinmez. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 47 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 6 Dk önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 1 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 2 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 2 Saat önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler