The Witcher 3 ile Ünlü Olan Kart Oyunu TableTop Simulator'a Geldi

13.06.2015 01:45 Ömür Gencer


        The Witcher 3: Wild Hunt oyuncularını kendine bağlayan mini kart oyunu Gwent, The Witcher 3'ten taştı. Masaüstü oyunlarını bilgisayarınızda oynamanıza imkan tanıyan Tabletop Simulator'a gelen bir mod ile Gwent'i The Witcher 3: Wild Hunt dışında da oynayabilirsiniz.
 
         Mr.RiZZaH adlı bir mod geliştiricisinin yayınladığı bu Tabletop Simulator modu The Witcher 3'teki Gwent oyununu birebir kopyalıyor. Şimdilik bu modta yapay zeka bulunmuyor. Yani sadece gerçek oyunculara karşı oynayabiliyorsunuz. 
 
         Eğer Tabletop Simulator sahibiyseniz bu modu ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz. Bu oyuna sahip değilseniz de oyunu %33 indirimle 20,77 TL karşılığında Steam üzerinden satın alabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Birinci Dünya Savaşı Temalı Korku Oyunu Conscript Çıkış Tarihi Açıklandı 28 Dk önce Bleach: Brave Souls Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor 1 Saat önce Marvelous Game Sunumu İçin Tarih Verildi 1 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler