The Witcher 3'e Çıkacak 16 DLC de Ücretsiz Sunulacak!

06.11.2014 18:24 Samet Konuksal


    Aldığı kararlarla beraber oyuncuların saygınlığını kazanan CD Projekt, şimdiye kadar platformlara özel içerik sunmayı reddetmiş ve The Witcher 3'ün PC sürümünde de DRM'e yer vermeyeceğini açıklamıştı. CD Projekt'in oyuncular için bir harika haberi daha var.
 
    Firmadan gelen yeni bir duyuruya göre The Witcher 3'ün çıkışından sonra sunulacak olan toplam 16 DLC'nin tamamı da ücretsiz olarak oyuncuların kullanımına açılacak. Yetkililerin açıklamalarına göre oyunu satın almanız, içeriklerin tamamına erişmeniz için yeterli olacak. Bu doğrultuda ön sipariş şartı, koleksiyoncu sürümü şartı veya herhangi özel bir şart koşulmuyor
 
    Firmanın kurucularından Marcin Iwinski'nin açıklamaları şu şekilde, "Biz de oyunlara aşığız. Koleksiyon yapmayı, oynamayı ve bu deneyimle alakalı herşeyi seviyoruz. Yeni bir oyunun çıkışına yaklaştıkça o firmanın bizi önemsemesini bekliyoruz. Gerçekten de ücretsiz şeyler sunulduğunda kendimizi özel hissediyoruz. Öyle büyük bir içerik değil, özel bir kostüm ya da kılıç görüntüsü bile yeterli oluyor bu duygu için."
 
    "Ama ne yazık ki günümüzde bu tip haberlere nadiren rastlıyoruz. Oyuncular olarak bugünlerde ellerimiz cüzdanlarda bekliyoruz. Çünkü bir oyunun çıkışından sonra birçok içerik fiyat etiketiyle beraber sunuluyor. Zaten yeni bir oyun için yeterince para vermiyor muyuz?"
 
    "CD Projekt olarak bu şeylerin böyle bir yöntemle yapılmasına karşıyız. Dolayısıyla The Witcher 3: Wild Hunt'a çıkacak 16 DLC'yi de ücretsiz sunma kararı aldık. Eğer oyunun herhangi bir sürümüne sahipseniz, hiçbir şey farketmeksizin bütün içeriklere erişebileceksiniz.
 
    Böylesine güzel açıklamalar yapan Marcin Iwinski'nin haricinde CD Projekt ekibi, DLC sisteminin nasıl işleyeceğine dair de bir bilgilendirme yaptı. Oyunun içerikleri paketler halinde haftalık olarak çıkacak. 24 Şubat'ta çıkışını yapacak olan The Witcher 3'ü, 25 Şubat'ta ilk DLC paketi takip edecek. Sonraki DLC paketi ise bunun bir hafta sonrasında çıkacak.
 
    The Witcher 3'ün ilk DLC paketinde Geralt'ın görünümünü değiştirecek Temerian Armor Set ile karaktere özel saç ve sakal şekli sunulacak. İkinci paketteyse ekstra görevlerin haricinde Yennefer'in görünümünü değiştirecek bir set bulunacak.
 
    Eh, bu haberin ardından gitmeniz gereken durak PC için burası. Oyunun PS4 ve Xbox One sürümü dijital mağazalarda henüz ön siparişe açılmadı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 68 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 2 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 6 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 6 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 7 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler