The Witcher 3'e Yeni Oyun Dinamikleri Eklenecek

The Witcher 3 dev bir dünyaya sahip olacak
22.03.2013 09:27 Alkan Adakaner


     Polonyalı geliştirici CD Projekt Red heyecan yaratan oyunları The Witcher 3: Wild Hunt'ı piyasaya çıktıktan sonra da uzun süre destekleyeceğini açıklandı. Üstelik bu desteğin anlamı parayla satılan DLC'ler değil.
 
    Yetkililerin açıklamalarına göre The Witcher 3: Wild Hunt piyasaya çıktıktan sonra en azından 2016 yılına kadar içerik olarak destek alacak. Geliştiricinin amacı yepyeni oyun dinamiklerini de oyun piyasaya çıktıktan sonra oyunculara sunmakmış.
 
    CD Projekt muhtemelen bu desteği ücretsiz olarak kullanıcılara sunacaktır. Çoğu firmanın yaptığı gibi küçük küçük DLC'ler çıkarıp bundan yüklü miktarda para kazanma düşüncesi bu harika firmanın amacı hiç bir zaman olmamıştı.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler