"The Witcher 3'te Multiplayer'a Yer Yok!"

26.04.2013 12:04 Levent Polater

 
     Witcher 3: Wild Hunt'ın herhangi bir multiplayer içermeyeceği bugün CD Projekt RED'in duyurusuyla onay kazandı. Bundan önce de olduğu gibi The Witcher 3 de hikaye tabanlı bir yapım olacak.
 
     Eurogamer'a açıklama yapan pazarlama şefi Michal Platkow-Gilewski Witcher 3'te multiplayer olmayacağını onaylarken şunları da beraberinde ekledi:
 
     "The Witcher 3 gibi güçlü hikaye ilerleyişine sahip bir oyunda multiplayer'a yer yok. Biz tek kişilik oyun deneyimine odaklanmak istiyoruz, 100 saati aşkın müthiş bir oynanış sunmaya çabalıyoruz. Geralt sadece tek biri olacak."
 
     Bu, aslına bakarsanız oldukça güzel bir haber, nice oyunlar gördük multiplayer eklenince kemik dinamiklerini yitiren. The Witcher serisinde bunu istemeyiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade'in Güncel Satış Sayısı Açıklandı 37 Dk önce Atari Oyunlarını Severler İçin Yeni Koleksiyon Paketi Duyuruldu 1 Saat önce Okul Yönetimi Simülasyon Oyunu Let's School Konsollar için 16 Temmuz'da Çıkıyor 2 Saat önce Bulmaca Platform Oyunu DROS, 12 Temmuz'da Switch için Piyasaya Çıkıyor 2 Saat önce Minds Beneath Us 31 Temmuz'da PC için Çıkış Yapıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler