The Witcher 3'ten Yeni Ayrıntılar Geldi

14.04.2013 14:56 Samet Konuksal


    Geralt'ın macerasını sona erdirecek olan The Witcher 3, serinin hayranlarının haricinde RPG kesimi tarafından da büyük ilgi gördü. The Witcher 3'ten yeni ayrıntılar, PC Gamer sitesi aracılığıyla geldi.
 
    CD Projekt'in yetkilileriyle birlikte oyunu deneme fırsatı bulan sitenin yazısına buradan ulaşabilirsiniz. Yazıdan sizler için ayırdığımız bazı maddeleri aşağıdan okuyabilirsiniz.
 
- Oyunun açılış bölgesi The Witcher 2 ile aynı büyüklükte.
- Oyunda dinamik görev sistemi yer alıyor. Mesela demonun açılış bölgesinde birkaç hırsız çaldıklarını kutluyor. Geralt, bu hırsızlara saldırdığında yeni bir yan görev başlıyor. İsterseniz bu ve bunun gibi görevleri es geçebiliyorsunuz.
- The Witcher 3'te motion capture teknolojisiyle alınmış 96 farklı dövüş animasyonu var. The Witcher 2'de bu sayı 20 idi.
- Yükleme ekranları yok. Oyun sırasında yapılan yüklemeler oynanışa büyük etki etmiyor.
- Denizle ilgili bölümlerde araç kontrolü bizim elimizde.
- Keşfettiğimiz yerlere hızlı ulaşım imkanı sunuluyor. (Fast Travel sistemi)
- The Witcher 3, oyuncularda keşfetme isteği doğuruyor. Eğer oyundaki 'Point of Interest' bölgelerini keşfederseniz oyun sizi ödüllendiriyor.
- Oyundaki vereceğimiz çoğu karar, direkt olarak hikaye işleyişine etki ediyor. Mesela bir görevde oyundaki önemli karakterlerden birinin çocuğu bir dev tarafından kaçırılmış. Çocuğu kurtarma süreniz ne kadar uzarsa sizin zararınıza.
- Yaratıkların yapay zekasında da dinamik öğeler bulunuyor. Mesela bir düşman yanında bir yay görürse onu alıp size saldırmaya başlıyor. Yine yaratıkların gücü hava döngüsüyle birlikte değişiklik gösteriyor. Mesela Werewolfların gücü ay çıktığında artıyor. Bazı yaratıklar ise yağmurlu havada güçleniyor.
- The Witcher 3'te üç ana oyun sonu yer alıyor. 80 saatten fazla süren ana hikayede yapacağımız çoğu şey, sona etki ediyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 10 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler