The Witcher 3'ün 1.3 Güncellemesi Yarın Geliyor

29.08.2016 19:58 Burak Oruç


    Malumunuz yarın yani 30 Ağustos'ta The Witcher 3 Game of the Year Edition çıkışını yapacak. 50$ olarak fiyatlandırılan sürüm The Witcher 3 için çıkmış olan bütün dlc ve genişleme paketlerini de içinde barındıracak. The Witcher 3 Game of the Year Edition için gösterilen tanıtım videosuna bu haberimizden ulaşabilirsiniz.

    Yarın The Witcher 3 Game of the Year Edition'un çıkışıyla birlikte yayımlanacak olan 1.3 kod adlı bu güncelleme oynanıştaki ve görevlerdeki bir çok hatayı düzeltecek. Bu hatalardan, öyle tahmin ediyorum ki en popüler olan ve beklenen, "Scavenger Hunt: Wolf School Witcher Gear" görevindeki sandıklardan bir tanesi ile etkileşime geçemiyor olmamızdır. Bu güncelleme ile bu hata da düzeltiliyor. Düzeltilen hataların yanı sıra, küçük bir de yenilik bizleri bekliyor. Novigrad'daki bankacı dostumuz Vimme Vivaldi yeni bir görünüme kavuşmuş. Bizlerle paylaşılan herhangi bir görsel yok. Anlaşılan, geliştirici ekip güncellemeyi yüklediğimizde Vivaldi'nin yeni tarzını bizzat görmemizi istemiş.

    The Witcher 3'ün Game of the Year sürümünü satın alanların ise bu güncellemeyi beklemelerine gerek yok zira aldıkları sürümde bu içerik yüklü olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 45 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 4 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 4 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 5 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 6 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler