The Witcher 3'ün 36 Farklı Sonu Olacak

27.03.2013 00:33 Samet Konuksal


    Yeni nesil oyunların en dikkat çekenlerinden olan The Witcher 3, geniş içeriğiyle birlikte merakla bekleniyor. CD Projekt ekibi Polygon sitesin everdiği röportajla birlikte Witcher 3'ün içeriğinden yeni detaylar paylaştı.
 
    CD Projekt Red'in patronu Adam Badowski ve pazarlama müdürü Michal Platkow Gilewski ile röportaj yapan sitede ilk başta Badowski, "The Witcher 3'ün 36 farklı sonu olacak." açıklamasını yaptı. Ardından ise Gilewski, bu açıklamayı "Oyunun dünyasının son halinde 36 farklı durum yer alacak." sözüyle birlikte düzeltti.
 
    İkilinin röportajlarının devamında The Witcher 3'ün ayrı ayrı üç tane sonuç bölümünün olacağı belirtildi. Yani konuyu özetlemek gerekirse The Witcher 3'ün final kısımlarında 36 farklı sahne olacak ve bunların 12'şer tanesi 3 ana sonuca bağlanacak.
 
    Konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda Badowski, "Oyun biraz karışık yapıda. Bu tip çeşitliliği oluşturmak için ekstra uğraş vermedik. Senaristler hikayeyi hazırlarken bu durumlar kendiliğinden ortaya çıktı. Hikayede binlerce farklı yan olay yaşanıyor. Biz tüm bu olayları üç farklı sonuca bağlayabildik." sözlerini söyledi. Son olarak hikayenin ayrıntısını Badowski, "Oyunun başında yaşadığınız bir olayın etkisini sonuç bölümünde görebileceksiniz." sözüyle birlikte özetledi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler