The Witcher 3'ün Ek Paketi Ana Oyundan Daha İyi Olacak

14.01.2016 13:27 Talha Aynacı

 
     Geçtiğimiz yıla damgasını vuran The Witcher 3: Wild Hunt pek çok kesim tarafından yılın en iyi yapımı olarak atfedildi. Ancak CD Project ekibi genişleme paketi Blood & Wine'ın ana oyundan daha iyi bir macera sunacağını söylüyor.
 
Eurogamer Italy'e konuşan CD Project'in baş yazarı Jakub Szamalek, Blood & Wine'ın Geralt'ın ana karakter olduğu hikayeyi noktalandıracak son macera olduğunu belirtti. Ana oyundan gelen geri dönüş ve eleştirilerin kendilerine büyük fayda sağladığına değinen Szamalek böylece CD Project ekibinin ana senaryodan daha başarılı bir iş ortaya koyduğunun da altını çizdi.
 
Wild Hunt'da hatırlanmaya değer karizmatik bir düşmanın olmadığını söyleyen Szamalek, Blood & Wine'da eşsiz ve akıllardan silinmeyecek bir düşmanla birlikte oyuncuların takdir edecekleri karmaşık bir hikaye sunacaklarını iddaa ediyor. Blood & Wine bittiğinde ise tüm bir enerjilerini Cyberpuk 2077'e aktaracaklarını tekralıyor.
 
2016'nın ilk yarısında çıkması beklenen Blood & Wine genişleme paketi Geralt'ı Toussaint isimli yepyeni bir bölgeye götürüyor. Burada oyuncuları 20 saatlik bir macera karşılayacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Summer Game Fest 2024 Sunumunda Hangi Stüdyolar Yer Alacak? 1 Saat önce 2K, Summer Game Fest 2024'te Sevilen Serinin Yeni Oyununu Duyuracak 2 Saat önce Dave the Diver İçin Ücretsiz Godzilla Güncellemesi Geliyor 3 Saat önce Silent Hill Benzeri Korku Oyunu The Glass Staircase Konsollara Geliyor 3 Saat önce SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler