The Witcher 3'ün Konsol Sürümleri 1080p'de Çalışmayabilir

21.08.2014 02:34 Samet Konuksal


    Önümüzdeki senenin büyük merakla beklenen oyunu The Witcher 3: Wild Hunt, geniş dünyasıyla ve grafikleriyle dikkat çekiyor. Yeni nesil konsollarda göstereceği performans merak edilen oyunla ilgili yeni açıklamalar yapıldı.
 
    Oyunun görsel efektlerinden sorumlu ismi Jose Teixeira, "Genel olarak konsollarda, oyunun sabit bir şekilde 30 FPS'yi göstermesi için uğraşıyoruz. Açıkçası çözünürlük biraz değişecek gibi, en yükseğini yakalamak için üzerinde çalışıyoruz. Eğer 1080p'de sorunsuz çalışırsa oyun, tabii ki. Ancak bunun olabileceğinden pek emin değilim. Açık konuşmam gerekirse bilmiyorum da, ama olmayacak gibi. Tabii ki önce oyunu akıcı bir şekilde çalıştırmamız lazım." sözlerini söyledi.
 
    Teixeira, "Şu an oyunun konsollardaki optimizasyonunu yapıyoruz ve bu süreç beklediğimizden iyi ilerliyor. Oyunu ilk konsollara aktardığımızda hiç açılmamasını bekliyorduk. İşimiz henüz bitmedi, biraz daha optimizasyona ihtiyacımız var." eklemelerini yaptı.
 
    Daha önce oyunun Xbox One demosunun 900p'de oynatıldığını, PS4 sürümünün ise 1080p çözünürlüğü gördüğünü duymuştuk. Ancak yapımcı ekip optimizasyon sırasında sabit FPS değerlerini yakalayamamış olsa gerek, çözünürlük konusunda düşüş görecek gibiyiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 144 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 4 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 5 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 7 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 7 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler