The Witcher 3'ün Konsollardaki Teknik Özellikleri

26.01.2015 17:52 Alkan Adakaner


     The Witcher 3: Wild Hunt'ın 3 saatlik bölümü yabancı basın tarafından oynandı ve oyuna ait bazı videolar yayınlandı. Oyunun basına gösterilen PC sürümünün GTX 980 ekran kartı, Intel Core i7-4790 ve 8 GB Ram ile oynandığı rapor ediliyor. Ayrıca oyunun High ayarlarda gösterildiği Ultra ayarlarda oynatılmadığı da belirtiliyor.
 
    Alman Gamestar dergisinin açıklamalarına göre The Witcher 3: Wild Hunt'ın Playstation 4 sürümü 1080p ve 30 fps'de çalışacak. Oyun PS4'te PC'deki High ayarlardan daha az keskin kaplamalar sunacakmış. Yine de normal bir uzaklıktan TV'ye bakınca PC'deki High ayarlarla PS4 sürümü arasındaki fark neredeyse belli olmuyormuş.
 
    Diğer taraftan The Witcher 3'ün Xbox One sürümünün 900p ve 30 fps'de çalıştığı belirtilirken, bu sürümün de Playstation 4'ten daha düşük kaplamalar sunduğu vurgulanıyor. Renkler de PS4 sürümünde daha netmiş. Ancak yine de yetkililer, Xbox One sürümü üzerinde çalışmaların devam ettiğini de belirtmiş.
    
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 52 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 1 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 3 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 3 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 4 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler