The Witcher 3'ün New Game + Moduyla İlgili Bazı Detaylar Paylaşıldı

28.07.2015 16:32 Samet Konuksal


    The Witcher 3 için duyurulan yeni New Game + oyun modu önümüzdeki haftalarda ücretsiz olarak sunulacak. CD Projekt'in topluluk yöneticisi Marcin Momot, oyunun resmi forumları üzerinde yeni modla ilgili bazı detayları paylaştı.
 
    Daha önceki oyunlardan da gördüğümüz üzere New Game + modu daha güçlü düşmanları karşımıza çıkaracak. Bu noktada The Witcher 3 oyuncusu oyunu bitirdiğinde 30. seviyeden düşükse NG+ ile oyuna başlarken seviyesi 30'a çıkarılacak. Aktarım sırasında karakterin deneyim puanları ve eşyaları aynen geçirilecek. Ancak NG+'a geçerken Gwent kartları, görev eşyaları, kitaplar ve mektuplar aktarılamayacak.
 
    Bunun haricinde NG+'a geçerken oyuncular istedikleri zorluk seviyesinde başlangıç yapabilecekler. NG+'da oyunu bitirdiğinizde zorluklarla ilgili olan Death March achievementları açabileceksiniz. 
 
    Son olarak NG+'a başlangıçta oyunculara Clearing Potion sunulacağı belirtiliyor. Bu iksirle beraber karakterinizde verdiğiniz yetenek puanlarını sıfırlayabilir, yeni oyunla beraber yeni buildler deneyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler