The Witcher 3'ün PS4 Pro'yu Destekleme Gibi Bir Planı Yok

16.09.2016 17:47 Gazali Çetinkaya

   Sony'nin yeni çıkış yapacak konsolu PlayStation 4 Pro'nun duyurulmasından beri konsolun destekleyeceği oyunlar da duyurulmaya devam ediyor. Ancak ne yazık ki yeni yaşanan bir gelişmeyle birlikte The Witcher 3: Wild Hunt. PlayStation 4 Pro'nun gücünden yararlanmayacak gibi duruyor. 
 
   Reddit üzerinde govind1262 adlı kullanıcı CD Projekt RED'e bu konuyla alakalı bir soru sordu ve CD Projekt RED, The Witcher 3: Wild Hunt için PlayStation 4 Pro'ya özel bir sürüm planlamadıklarını belirtti. Ayrıca CD Projekt RED, GWENT: The Witcher Card Game ve Cyberpunk 2077 için sıkı bir çalışma içerisinde olduklarını, tüm odağını bu projelere çevirmek istediklerini de açıkladı. 
 
 

 
   The Witcher 3: Wild Hunt, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları üzerinde ulaşılabilir durumda. Oyun 30 Ağustos tarihinde çıkış yapan Game of the Year (Yılın Oyunu) sürümüyle ve aldığı 1.30 güncellemesi ile resmi olarak Türkçe olmuştu.
 
   Standart PlayStation 4'e göre daha güçlü olarak karşımıza çıkacak PlayStation 4 Pro, 10 Kasım tarihinde 399 dolar fiyat ile çıkış yapacak. Konsolun Türkiye fiyatı henüz açıklanmış değil.   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 1 Dk önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler