The Witcher 3'ün PS4 Sürümünden Oynanış Videosu Geldi!

19 Mayıs'ta hesaplaşma başlıyor!
06.05.2015 14:32 Ersin Kılıç


     Çıkışına sayılı günler kalan ve şu aralar oyun dünyasının en çok konuşulan oyunlarından biri olan The Witcher 3'ün PS4 oynanış videosu geçtiğimiz dakikalarda yayınlandı. Oyun için şimdiye kadar yayınlanan hemen hemen tüm videolar PC sürümü üzerinden alınmıştı ve konsol sürümü bu nedenle merak ediliyordu. Bugün yayınlanan saf oynanış videosu ise bu konuda akıllarda kalan soru işaretlerini gideriyor.
 
      Oyunun ana platformu PC olduğundan ve görsel anlamda oldukça iddialı olduğu için tabi ki çıktığında konsol ve üst düzey bilgisayarlar arasında grafiksel farklılıklar olacaktır. Ama bu oynanış videosuna baktığımızda oyunun konsol sürümünün de oldukça tatmin edici bir performans sergilediğini görüyoruz. 
 
     Oyunun PS4 sürümünden alınan ve içerisinde at sürme, dövüş dinamikleri ve eşya sistemine yer verilen bu oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 85 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler