The Witcher 3'ün PS4'teki Performans Sorunlarının Çözümü İlk Gün Yamasında

13.05.2015 11:16 Alkan Adakaner


    The Witcher 3: Wild Hunt'ın konsol sürümleri bildiğiniz gibi bazı yerlerde (ülkelerde) erkenden satışa çıkmış durumda. Aynı zamanda oyun otoritelerine gönderilen inceleme sürümleri de Playstation 4 versiyonuna ait.
 
    The Witcher 3: Wild Hunt'ın Playstation 4 sürümünde frame-rate'in (saniye/kare oranı) sürekli düşmesi eleştiri konusu olmuştu. Oyundaki hemen hemen her mekanda frame-rate'in asla 30'a sabitlenemediği belirtiliyordu. CD Projekt Red'in açıklamasına göre oyunun ilk gün yaması sayesinde Playstation 4 sürümü daha iyi performans sunacak.
 
    Bildiğiniz gibi ilk gün yamaları artık çok sayıda oyun için yayınlanıyor. Bu yamalar genellikle oyunların performansını daha iyi hale getirmeye yarıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 2 Saat önce ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 3 Saat önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 4 Saat önce Birinci Dünya Savaşı Temalı Korku Oyunu Conscript Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce Bleach: Brave Souls Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler