The Witcher 3'ün Türkiye'deki Satışlarıyla İlgili Ayrıntılı Açıklamalar Geldi

16.12.2015 00:44 Samet Konuksal


    Ülkemizde CD Projekt gibi önemli bir oyun yapımcısının dağıtımcılığını üstlenen Bilkom'un ürün müdürü Hakan Denizyılmaz'ın geçtiğimiz günlerde kişisel hesabından yaptığı paylaşım basında da yer bulmuştu. CD Projekt'ten 10.000'lik barajın geçilmesiyle beraber plaket alan Bilkom'a BSC olarak siz takipçilerimiz adına bazı sorular yönelttik. Hakan Denizyılmaz ise sorduğumuz sorulara aydınlatıcı açıklamalarda bulundu.
 
    Ülkemizde elde edilen 10.000'lik satış başarısının yakın bir tarihe ait olduğunu belirten Hakan Denizyılmaz, güncel verilerin bunun daha yukarısında olduğunu fakat henüz bununla ilgili bilgi paylaşımı yapılmayacağını söyledi. Buna ek olarak yaptığı açıklamalarda Denizyılmaz, 10.000'lik satışlara Steam, PSN ve Xbox Live gibi dijital mağazaların dahil edilmediğini belirtti.
 
    The Witcher 3'ün çıkış döneminden tutun da, çıkışından aylar sonra bile sürekli tartışma konusu haline gelen Türkçe dil desteğiyle ilgili istekli açıklamalarda bulunan Hakan Denizyılmaz, "Oyuncular haklı olarak Türkçe dil desteğini istiyor. Ancak 10.000'lik kutu satışı her ne kadar Türkiye için başarı olsa da, Türkçe dil desteği için yeterli kaynağı yaratamamakta. Konuyla ilgili görüşmelerimiz ve isteklerimiz devam edecek. Gerek The Witcher 3 için, gerek de Cyberpunk 2077 için Türkçe dil desteği sunma konusunda hevesimiz devam ediyor." sözlerine yer verdi.
 
İlgili haber: The Witcher 3 Türkiye'de Ne Kadar Sattı?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 59 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler