The Witcher 3'ün Ücretsiz Yeni DLC'si Yanlışlıkla İndirilmeye Sunuldu

07.07.2015 02:51 Ömür Gencer

       Sürekli yeni ücretsiz DLClerle taze tutulan The Witcher 3: Wild Hunt için halen yeni DLCler gelmeye devam ediyor. Oyuna gelecek olan bir DLC yanlışlıkla PS Store ve Xbox Marketplace'te yayınlandı.

 
       Ciri'ye yeni bir görünüm kazandıran bu DLC yayınlandıktan sonra pek çok oyuncunun ilgisini çekti ve indirildi. Bunun üzerine oyunun topluluk müdürü Marcin Momot Twitter üzerinden bu DLC'nin henüz tamamlanmadığını dile getirdi ve oyuncuların bu DLCyi kullanmamasını tavsiye etti.
 
      Eğer siz de DLC'yi indirebilen oyunculardan birisiyseniz oyunuzda herhangi bir sorun oluşmaması için DLC'yi kullanmamanızı öneririz. DLC'nin ne zaman tamamlanıp oyunculara sunulacağı hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ciri'nin yeni görünümünü görebilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler