The Witcher: Elflerin Kanı Romanı 19 Eylül'de Çıkıyor

15.09.2017 23:54 Gazali Çetinkaya

 
   Last Wish (Son Dilek) ve Sword of Destiny (Kaderin Kılıcı) romanlarından sonra Blood of Elves (Elflerin Kanı) romanı da Türkçe oluyor.
 
   Pegasus Yayınları'nın facebook sayfası üzerinden yapmış olduğu duyuruya göre, The Witcher: Blood of Elves (Elflerin Kanı) romanı 19 Eylül tarihinde çıkışını gerçekleştirecek.
 
   Bundan önce yayınlanan Last Wish (Son Dilek) ve Sword of Destiny (Kaderin Kılıcı) kısa hikaye koleksiyonlarının bir parçasıydı, yeni gelecek olan Blood of Elves (Elflerin Kanı) ise The Witcher destanı romanlarının ilki olma özelliğini taşıyor.
 
   416 sayfalık fantastik roman Pegasus Yayınları'nın daha önce sunduğu iki The Witcher kitabında olduğu gibi Regaip Minareci tarafından Türkçe'ye çevrilmiş ve şu anda da n11.com üzerinde ön siparişe açık.
 
   The Witcher: Blood of Elves (Elflerin Kanı) Tanıtım Yazısı 
 
“Ben Witcher’ım. Yapay olarak yaratılmış bir mutant. Para karşılığında canavar öldürürüm. Anne babaları bedelini öderlerse çocukları korurum. Parasını Nilfgaardlı anne babalar öderlerse Nilfgaardlı çocukları da korurum. Dünya harap olsa bile -ki bunu hiç sanmıyorum- bir canavar beni öldürünceye kadar bu dünyanın harabeleri üzerinde canavar öldürmeyi sürdürürüm. Bu benim yazgım.”
 
Yüzyıldan fazla bir süredir insanlar, cüceler ve elfler barış içinde yaşıyordu. Ancak zaman değişti. Barış sona erdi ve farklı ırklar tekrar savaşmaya başladı. Hem birbirlerine karşı hem de kendi aralarında. Cüceler hısımlarını öldürüyor, elfler de insanları ve insanlarla dostluk kuran elfleri.
 
Bu çalkantılı çağda kâhinlerin beklediği bir çocuk doğar. Cintra Aslanı Kraliçe Calanthe’nin torunu Ciri’nin garip güçleri ve daha da garip bir kaderi vardır. Kehanetler onu “Alev” diye niteliyor, iyi veya kötü dünyayı değiştirecek kişi olarak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 1 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 3 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler