The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut GOG'da Ücretsiz

06.08.2020 17:30 Gazali Çetinkaya

 
The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut, CD Projekt'in dijital oyun mağazası GOG üzerinde kısa bir süreliğine ücretsiz oldu.

Oyunu aşağıdaki bağlantıdan GOG hesabınıza ekleyebilirsiniz. 7 Ağustos Türkiye saati ile 01:00'a kadar ücretsiz olarak dağıtılacak. Bu tarihten önce kütüphaneye eklerseniz sizde kalacak.
 
gog.com/game/the_witcher
 
The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut, 2007'de çıkan serinin ilk oyununun çeşitli oynanış ve teknik iyileştirmeler içeren geliştirilmiş ve genişletilmiş versiyonu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ücretsiz Oyun Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 4 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 5 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler