The Witcher Netflix Dizisi Üzerinde Çalışılıyor

17.05.2017 17:36 Gazali Çetinkaya

 
   The Witcher romanlarının yazarı Andrzej Sapkowski ve Netflix, The Witcher televizyon dizisi üzerinde çalıştıklarını açıkladı. 
 
   Andrzej Sapkowski,

"Netflix'in hikayelerimi uyarlayacağı için çok heyecanlıyım. 30 yılımı harcadığım hikayelerimin temeline ve temalarına sadık kalan bir dizi olacak."
  
   Televizyon dizisinin hangi hikayeler üzerinden ilerleyeceği henüz belli değil. Yapımcılar Sean Daniel ve Jason Brown şu şekilde bir açıklama yaptı.
 
"The Witcher hikayeleri tehlikeli bir dünyada gerçeğe karşı savaşmak için bir araya gelen alışılmamış ailenin hikayesini takip ediyor. Karakterler orijinal, eğlenceli ve sürekli olarak şaşırtıcı ve bunları yenilikçi hikaye anlatımı için mükemmel bir ev olan Netflix'te hayata geçirmek için sabırsızlanıyoruz."  
 
   Ayrıca Tomas Baginski - Cyberpunk 2077 videosunun yanı sıra The Witcher oyunlarının da videolarını hazırlayan kişi - televizyon dizisinde her sezon için en az bir bölüm çekecek.
 
   The Witcher Netflix dizisi yayın tarihi henüz açıklanmadı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 46 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler