The Witcher Serisi 33 Milyon Kopya Sattı

22.03.2018 17:35 Gazali Çetinkaya

 
   CD Projekt RED, The Witcher serisinin dünya genelinde 33 milyon kopya sattığını duyurdu.

   The Witcher serisinin ilk oyunu Ekim 2007'de PC için, ikinci oyunu The Witcher 2: Assassins of Kings Mayıs 2011'de PC ve Xbox 360 için ve üçüncü oyun The Witcher 3: Wild Hunt Mayıs 2015'te PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıktı.
  
   Hangi oyunun ne kadar sattığı tam olarak açıklanmadı ancak paylaşılan verilere göre The Witcher 2: Assassins of Kings ilk The Witcher'dan dört kat fazla sattı, The Witcher 3: Wild Hunt ise The Witcher 2: Assassins of Kings'den 11 kat fazla sattı.  
 
   Ayrıca The Witcher 3: Wild Hunt'ın yıllara göre en çok hangi platform üzerinde sattığı bilgisi de paylaşıldı. Aşağıdaki tablodan göz atabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu -31 Sn önce inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 3 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 5 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 5 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler