The Witcher Serisi Farklı Karakterlerle Yoluna Devam Edecek

30.04.2015 01:38 Ömür Gencer


      The Witcher 3: Wild Hunt'ın Rivialı Geralt'ın son macerası olacağına dair daha önce bilgiler almıştık. CD Projekt Red'in baş senaristlerinden Jakub Szamalek, IGN'e verdiği röportajda konuyla ilgili bazı detaylar verdi.
 
       Szamalek, her iyi hikayenin bir sonu olması gerektiğini, Geralt'ın harika bir macera yaşadığını ve zaten uzun ve karmaşık olan efsanesi için bir son düşünmenin iyi bir nokta olacağını dile getirdi. Senarist daha sonra cümlelerine şöyle devam etti:
 
"Geralt, yolculuğunun sonuna ulaştı. The Withcer evreni; bir sürü NPC, karakter ve mekanla dolu devasa bir alan. Yani bir noktada bu evrene geri dönebiliriz ancak Geralt'ın emekliliğinin tadını çıkarmasının ve bizim de yeni bir şeyler denememizin uygun olacağını düşünüyoruz."
 
     Yapımcı daha sonra oyunun sonlarını serinin bir önceki oyunu The Witcher 2'ye göre çok daha çeşitli olacağını söyledi. Son olarak ise oyun için gelecek olan eklenti paketlerinin The Witcher 3: Wild Hunt'ın bitiminden sonraki zaman diliminde geçmediği açıkladı.
  
       The Witcher 3: Wild Hunt, 19 Mayıs'ta oyuncularla buluşacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 28 Eylül Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 28 Eylül Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 28 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler