The Witcher'dan Göndermelere Devam ve Bu Sefer de Game of Thrones'a Selam

06.06.2016 17:08 Burak Gezgin

   Geçen sene çıkışını yaptığında alınabilecek neredeyse her ödülü alan ve oyun severler tarafından büyük saygı duyulan yapım, başka konularla dalga geçmeye veya gönderme yapmaya (Easter Egg) devam ediyor. Geçen haftalarda yayınlanan Geralt'ın son macerasıyla birlikte oyunculardan biri tarafından keşfedilen Dark Souls göndermesinden sonra yeni bir tanesi daha keşfedildi. 
 
   (Öncelikle uyarı; Linkler hikayeyle alakalı inanılmaz mühim içerikleri göstermese de sonuçta bir Spoiler'dır. O yüzden siz tıklamadan önce uyarmak isterim.) Oyun ilk çıktığında, Drm sistemiyle dalga geçip Drm-Free şekilde oyunları sunan GOG ile ilgili yaptıkları akıl dolu gönderme de iyi ses getirmişti. Oyun dünyasının baş belası diye tabir edebileceğimiz DLC sistemi ile ilgili yaptıkları gönderme de güldüren türden. (Yeni çıkardıkları Dlc içerisinde bu göndermeyi yapmaları ise farklı türden bir komik durum ya da trajikomik.)
 
   Şimdi de herkesin konuştuğu, yeni bölümünün büyük merakla beklendiği, kitaplarının da okunarak sürekli yeni teorilerin geliştiği popüler dizi Game of Thrones için bir gönderme ortaya çıktı. "Kış geliyor, doğru mu?", "Kurt olduğum bir rüya gördüm", "Kardeşim bana bir kılıç verdi ve adını iğne koydum" gibi sözler söyleyen minik kız (Arya Stark) ile ilgili video'ya da aşağıdan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler