The Witcher'ın 2. Sezon Çekimleri 17 Ağustos'ta Devam Edecek

22.06.2020 19:12 Özgür Eroğlu

 
İlk sezonu 2019 yılının sonlarında yayınlanan oyun dünyasının en popüler yapımlarından olan ve aynı şekilde fantastik edebiyatın da önemli isimlerinden olan The Witcher'ın dizi uyarlamasının ikinci sezonu bildiğiniz gibi yapım aşamasında şu an.
 
İkinci sezon çekimleri geçtiğimiz aylarda başlamıştı, ancak ne yazık ki koronavirüs salgını sebebiyle çekimlere ara verilmişti. Geçtiğimiz hafta çekimlerin Ağustos ayında başlayacağı açıklanmıştı, ancak net bir tarih verilmemişti.
 
Şimdi de The Witcher dizisinin resmi Twitter hesabından çekimlere ne zaman dönüleceği açıklandı. Tweet'e göre 17 Ağustos'ta dizini çekimlerine devam edilecek. 
 
Şu an için bir erteleme haberi yapılmadı, eğer bir ertelenme olmazsa dizinin ikinci sezonu 2021'de yayınlanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher TV Series Platformlar: PC Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler