The Witness Geliştirilmeye Devam Ediliyor

The Witness farklı bir yapım olacak imajı çiziyor.
24.12.2011 04:21 Gökhan Yılmaz

 
     Braid yapımcısı Number None, bir sonraki oyunu olacak The Witness için blogunda ayrıntılı açıklamalarla dolu bir günlük girdisi yayınladı. Oyun için yayınlanan ilk resimlerle şu anki hali arasındaki karşılaştırma bu oyunu unutmamamız gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor.
 
     Yayınlanan yazıda çevre detaylarının ve objelerin üzerinde tekrardan çalışıldığı belirtilmiş. Yapılan yenileme çalışmalarıyla oyunun ruhunu yansıtmayı daha iyi başarıyor ve henüz tamamlanmadığı için daha iyi olacağını çıkartabiliriz.
 
     Bu keşif ve bulmaca üzerine olacak oyunda ıssız bir adada bulunacağız ve anlaşılan o ki, ada düşündüğümüz kadar ıssız olmayacak. Oyunda iki farklı grup bulunuyor ve dikkatli oyuncular farklı medeniyetlerin izlerini adadaki yapılardan anlayabilecek. Oyunun yenilenen versiyonunundan karşılaştırma resimlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witness Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Number None Inc. Dağıtıcısı: Number None Inc. Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 26 Ocak 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler