The Witness Sanal Gerçeklik Desteği Sunacak

25.01.2014 21:16 Alkan Adakaner


    Sanal gerçeklik cihazları hakkında son dönemlerde daha fazla şey duymaya başladık. Oculus Rift ve Valve'ın sanal gerçeklik cihazı en çok ilgi çekenler arasında bulunuyorlar. The Witness'ın geliştiricisi Jonathan Blow da oyununun sanal gerçeklik cihazlarını destekleyeceğini açıkladı.
 
    İlk başlarda sanal gerçeklik cihazlarının yakın gelecekte başarılı olacağını düşünmediğini ve bu konuda kötümser olduğunu söyleyen Blow, Valve'ın sanal gerçeklik cihazını denedikten sonra ise fikirlerini değiştirmiş. Hatta geliştirici bu cihazın kendisinde büyük heyecan yarattığını söyledi.
 
    Blow açıklamalarının devamında teorik olarak The Witness'ın tamamının Valve'ın sanal gerçeklik cihazında oynanabildiğini buna karşın sanal gerçeklik cihazının yüksek çözünürlük ve performans istemesi nedeniyle oyunun yavaş çalıştığını açıkladı. Yine de geliştiriciler zamanla bu sorunun üstesinden gelineceğini vurguluyorlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witness Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Number None Inc. Dağıtıcısı: Number None Inc. Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 26 Ocak 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler