The Witness'ın Gelirleri Braid'in İlk Yıldaki Gelirlerine Şimdiden Yaklaştı

31.01.2016 21:49 Ömür Gencer


      Braid yapımcısı Jonathan Blow'un yeni oyunu The Witness, bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde çıkışını yaptı. Oyun Steam'in çok satanlar listesinde üst sıralarda yer almaya devam ederken Blow, The Witness'ın satışları hakkında konuştu.
 
       Twitter üzerinden konuşan Jonathan Blow, The Witness'ın bir hafta getirdiği gelirlerin, Braid'in bir yılda getirdiği gelirlere neredeyse ulaştığını söyledi. Tabii ki bu karşılaştırma satan oyun adetine göre değil oyunlardan gelen gelirlere göre yapılıyor. Satılan adet göz önüne alındığında The Witness ilk haftasında, Braid'in ilk yılındaki satılan kopya sayısını geçemese de The Witness'ın ilk haftasında sattığı kopya sayısı Braid'in ilk haftasında sattığı kopya sayısından fazla.
 
      Braid'in çıkış yaptığı dönemde 15 dolardan satıldığını hatırlatalım. The Witness'ın satışlarının böyle başarılı gitmesi durumunda Jonathan Blow, bir sonraki projesi için The Witness'ta sahip olduğu bütçeye benzer bir bütçeye sahip olacağını belirtiyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witness Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Number None Inc. Dağıtıcısı: Number None Inc. Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 26 Ocak 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 3 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 3 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 4 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 4 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler