The Witness'ın Geliştiricisinin Gözü Yeni Nesilde

09.01.2014 09:37 Alkan Adakaner


     The Witness'ın geliştiricisi olan Jonathan Blow gözünü yeni nesil konsollar Playstation 4 ve Xbox One'a dikmiş gibi görünüyor. Braid'in de yaratıcısı olan Blow'un bu konudaki açıklaması şu şekilde:
 
     "Playstation 4 ve Xbox One için çalışabilecek olan kontratlı bir çalışan için oldukça ilginç çalışmalarım var. Eğer bu iş için ilgili ve yeterliyseniz benimle iletişime geçin."
 
    Şu an projenin ne ile ilgili olduğu bilinmiyor. Belki daha önce Playstation 4 için de duyurulan The Witness'ın Xbox One sürümü de geliştirilecektir. Belki de yeni nesil konsollar için yepyeni bir proje ile karşı karşıyayız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witness Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Number None Inc. Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 26 Ocak 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler