The Witness'tan 10 Dakikalık Oynanış Videosu

17.02.2014 09:26 Alkan Adakaner


     Daha önce Braid adlı oyunuyla büyük takdir toplayan Jonathan Blow'un yeni oyunu The Witness'ın 10 dakikalık bir oynanış videosu yayınlandı. Bu video oyunun ilk 10 dakikalık kısmını kapsıyor.
 
     Blow'un açıklamalarına göre videonun ilk dakikalarındaki bulmacalar aslında bulmaca sayılmazlar; sadece oynanışı öğrenmek ve nasıl etkileşime geçeceğinizi anlatmak için eklenmişler.
 
    Açık dünya oynanış yapısına sahip olması sebebiyle merak uyandıran The Witness ilk olarak Playstation 4 için çıkacak daha sonra oyunun PC, mobil ve Wii U sürümlerinin de gelmesi bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witness Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Number None Inc. Dağıtıcısı: Number None Inc. Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 26 Ocak 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler