The Wonderful 101: Remastered Kickstarter Kampanyası 1.5 Milyon Doları Aştı

10.02.2020 12:21 Gazali Çetinkaya

 
Platinum Games'in The Wonderful 101'in remastered versiyonunu için bir hafta önce başlattığı Kickstarter kampanyası tüm hızıyla devam ediyor.
 
Oyun dört saatten kısa bir sürede 500 bin dolar olan ana hedefini başarıyla gerçekleştirmişti. Şu anda 1.5 milyon doları geçmiş durumda ve söz verildiği üzere Speedrun yapanlar için Time Attack özelliği ve “Luka’s First Mission” adlı Luka'nın oynanabilir olacağı iki boyutlu side scrolling oyunu The Wonderful 101: Remastered'a dahil olacak. 
 
Hideki Kamiya: "Bu spin-off oyunda sadece Luka'yı kontrol edeceksiniz, başka kimseyi değil. Luka kendi başına nasıl savaşabilecek ve onu nasıl bir hikaye bekliyor? Ana oyundan tamamen farklı bir stile sahip olacak."
 
1.75 milyon dolarda Remix Soundtrack ve 2 milyon dolarda “Luka’s Second Mission” oyuna eklenecek. 
 
Kickstarter sayfasına kickstarter.com/projects/platinumgames/the-wonderful-101-remastered adresinden ulaşabilirsiniz. Bitmesine daha 25 gün var. 
 
The Wonderful 101: Remastered Nisan'da PlayStation 4, Switch ve PC için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Wonderful 101: Remastered Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Platinum Games Dağıtıcısı: Platinum Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler