Thief 4, Gizlilikten Çok Daha Fazlasını Sunacak

19.04.2012 17:45 Talha Aynacı


   Eidos Montreal'den Stephane D'Astous, OXM ile yaptığı röportajda Thief 4'ü "gizlilik unsurlarından çok daha fazlasını sunacak" diye yorumladı.
 
   İlk olarak 2009 mayısında duyurulan ve 2004'de çıkan son oyunu Deadly Shadows'dan bu yana hayranları tarafından dört gözle beklenen Thief 4, tıpkı Deus Ex'de olduğu gibi yeni içerikler, oyunu popüler kılan klasik detaylarla harmanlanacak:
 
"Oyuna farklı bir tat verecek olan her türden çalışanımız var. Bu efsanevi ismi yeniden canlandırmak için zorlu bir yoldan geçiyoruz. Ancak biz Thief'i daha çok yeni bir oyunmuş gibi algılayarak hareket ediyor, aynı zamanda temelinde oyuncuya kendini sevdiren yapısını koruyarak bir oyun ortaya çıkarmak için çabalıyoruz. Tıpkı Deus Ex'de olduğu gibi. Deus Ex gibi Thief'de  yeniden uyanışın bir parçası olacak. Her seferinde aynı şeyi sunmak istemiyoruz. Bizim düşüncemizde her zaman için masaya yeni şeyler koymak önemlidir."
 
Unreal Engine 3 motoruyla geliştirilen Thief 4'ün çıkış tarihi henüz netleşmiş değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Thief Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 2 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 5 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 6 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 7 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler