Thief, Neden Unreal Engine 3 ile Geliştiriliyor?

Thief'in atmosferi şu an için oldukça iyi görünüyor
05.04.2013 10:02 Alkan Adakaner


     Epic Games'in Unreal Engine 4'ü duyurmasının üzerinden çok zaman geçmedi, buna karşın bazı geliştiriciler uzun süredir bazı oyunlar üzerinde çalışıyor. Bunlardan biri de yeni Thief oyunu. Bu oyunun Unreal Engine 3 ile geliştirildiği açıklandı. Thief yapımcı koltuğunda oturan Stephane Roy'un açıklaması şu şekilde:
 
     "Oyunu geliştirmeye başladığımızda, Unreal Engine 4'ün tamamlanmadığı aklınızda bulunsun. Geliştirme araçlarının modifiye edilmesinin esnekliği bizim için çok önemliydi; örneğin Unreal Engine oldukça esnek bir oyun motorudur. Sanatçılar ve tasarımcılar için geliştirme araçları üzerinde çokça çalıştık. Oyun büyük olduğundan, çok sayıda araç üzerinde çalıştık. Işık ve gölge oynanışı bizim için çok önemliydi, bu nedenle oyun motorunun ışıkla ilişkisi üzerinde yoğun değişiklikler yapıldı. Bence asıl soru esnekliğin nasıl olduğuydu. Unreal Engine ile bu mümkündü. Yani evet, Unreal Engine 3 kullanıyoruz, ama modifiye edilmiş bir sürümünü"
 
     Yeni nesil oyunların da Unreal Engine 3 ile geliştirilmesi sanırım bazı geliştiricilere çok kolaylık sağlayacaktır. Thief'in geliştiricileri de bu kolaylıktan yararlanacaklardır. Bakalım oyun nasıl bir atmosfere sahip olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Thief Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 6 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 6 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 7 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 8 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler