Thief'in Devam Oyunu için Çok Sayıda Olasılık Var

25.02.2014 14:43 Alkan Adakaner


     Yıllar sonra karşımıza yeniden çıkan Thief'in malesef oyuncuları yeterince memnun edememiş görünüyor. Bir zamanların efsanesi olan bu oyunun inceleme puanları ve oyunculardan gelen ilk tepkiler çok iyi olmasa da Eidos Montreal seri konusunda umutlu. Eidos Montreal’den Nick Cantin'in bir devam oyununu da kapsayan açıklamaları şu şekilde:

    "Henüz birşey duyurulmadı, ama insanların oyuna nasıl tepki vereceğini önemsiyoruz. Biz ilk oyunun çevresinde genişleyen oldukça büyük bir dünya tasarladık. Oyunun çok sayıda katmanı var ve dünyası oldukça derin. Yani üzerinde durabileceğimiz çok sayıda olasılık bulunuyor."

    "Thief'in kendine özgü bir yapısı var. İlk oyun piyasaya çıktığında kendi yolunda olan yeni, taptaze ve diğer oyunlardan çok farklı bir yapımdı. Bence yeni nesil Thief'te de benzer bir durumdayız. Piyasada buna benzer bir oyun bulunmuyor."

    Piyasada buna benzer oyunun bulunup bulunmadığı konusu tartışılır, ama özellikle yapay zeka gibi konularda oyuna yapılan ağır eleştirileri göz önüne alırsak sorunun orijinal dünya olmadığını söyleyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Thief Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler