Thief'in PS4 Sürümü 30 FPS'de Çalışıyor

05.04.2013 15:30 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz haftalarda resmi duyurusu yapılan Thief'ten bu günlerde daha fazla bilgi almaya başladık. Oyunun yapımcılarından Stephane Roy, yaptığı röportajla birlikte yeni nesille ilgili ipuçları verdi.
 
    Thief'in PlayStation 4 sürümünün 30 FPS'de çalıştığını belirten Roy, "Eğer bir shooter oyunu olsaydık büyük FPS oranlarını hedefliyor olurduk. Fakat Thief gibi oyunda FPS oranları pek de önemli değil. Bu yüzden Thief'in konsol sürümünde 60 FPS yerine 30 FPS'de kalıp daha kaliteli fizik ve grafik öğelerini getirmeyi tercih ettik." sözlerini söyledi. Roy'un sözlerine bakılırsa yeni nesil konsollar her ikisini de aynı anda yapmaya hazır değil gibi görünüyor. Hele Thief'in Unreal Engine 3 kullandığını da göz önünde bulundurursak işler daha da karışıyor.
 
    Hatırlayacağınız üzere ID Software'in ve oyun dünyasının önemli isimlerinden John Carmack, PS4 duyurusunda hemen sonra "Üzgünüm, yeni nesil oyunların çoğu 30 FPS'de çalışacak." açıklamasını yapmıştı. Görünüşe göre Carmack'ın tahmini gerçek oluyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Thief Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 63 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'tan Yeni Ekran Görüntüsü Sızdırıldı 1 Saat önce PC için Aksiyon Macera Oyunu Mousebusters'ı Duyuruldu 3 Saat önce Macera RPG All in Abyss: Judge the Fake, PC için Duyuruldu 3 Saat önce Ritim Macera Oyunu Yunyun Syndrome!? Rhythm Psychosis, PC için Duyuruldu 3 Saat önce Half-Life 2: Episode 1 RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler