This War of Mine'da Artık Kendi Karakterlerinizi ve Oyun Dünyanızı Yaratabilirsiniz

28.04.2015 23:52 Ömür Gencer


       Savaşın diğer yüzünü gösteren bağımsız yapım This War of Mine için yeni bir güncelleme geldi. Oyunun şimdiye kadar yayınlanan en büyük güncellemesi olan bu 1.3 güncellemesiyle birlikte oyuna yepyeni içerikler geliyor.
 
        Yenilikler arasında kendi senaryo ve karakterlerimizi yaratabileceğimiz editör, iki yeni bölge ve birkaç yeni şarkı yer alıyor. Oyunun yeni özelliği Scenario Editor ile istediğimiz karakterleri, çatışmanın uzunluğunu ve hava koşullarını belirleyebiliyoruz. Character Editor ile de NPClerin görünümlerini ve yeteneklerini şekillendirebiliyoruz. 
 
      Yapımcı ekip 11 Bit Studios, This War of Mine'daki karakterlerin firmadaki çalışanların yakınlarına göre oluşturulduğunu ve böylece oyunun olabildiğince kişisel olduğunu dile getiriyor. Karakter yaratma editörüyle artık sizler de kendiniz için kişisel olan bir dünya yaratabileceksiniz. Güncelleme hakkında daha fazla bilgiye aşağıdan videodan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
This War of Mine Platformlar: PC Mobil Geliştirici: 11 Bit Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Serisi Satışları 100 Milyona Ulaştı 15 Dk önce INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 1 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'ın İlk Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Şampiyonu MOUZ Oldu! 1 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler