This War of Mine'ın DLC'si Savaştan Etkilenen 350 Çocuğu Kurtardı

01.04.2015 22:32 Ömür Gencer


       Savaşın acı yüzünün yansıtmakta oldukça başarılı olan This War of Mine, yayınladığı son DLC'si ile oldukça dikkat toplamıştı. War Child Charity adlı DLC'si oyuna savaş karşıtı grafitiler eklerken DLC'nin tüm gelirleri savaştan etkilenen çocuklara yardım etmek için kurulan War Child'a gidiyor.
 
       Geliştirici ekip 11 Bit Studios, DLC'nin getirdiği faydayı gözler önüne koyan bir görsel yayınladı. Belirtilene göre bu DLC sayesinde Irak ve Ürdün'deki 350 göçmen çocuğun hayatı kurtarıldı. Bağışlarla çocuklara güvenli alanlar, psikolojik destek ve eğitim sağlandı.
 
       Bahsettiğimiz bu DLC sadece 3 Nisan'a kadar satılacak. Siz de savaştan etkilenen çocuklara destek olmak istiyorsanız DLC'yi 2, 18 veya 31 TL karşılığında Steam üzerinden satın alabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
This War of Mine Platformlar: PC Mobil Geliştirici: 11 Bit Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler