Time Travelers, 3DS için Onaylandı

19.10.2010 16:29 Levent Polater


 

 

   Nisan ayı dolaylarında ortaya çıkan Time Travelers için Level-5 "henüz çıkmamış bir konsola" çıkacak yorumunu yapmıştı. Bizim de o zamanlar aklımıza hemen 3DS gelmişti. Yanılmamışız, bugün Level-5'in Japonya'da yaptığı konferans sonucu Time Travelers'ın 3DS'e çıkacağı onaylandı. 
 
     Şimdilik çıkış tarihi de bilinmeyen oyunun ilk göründüğünde sadece yukarıda gördüğünüz sanatsal çalışması yayınlanmıştı. Oyunu 3DS'e onaylayan Level-5 biluna ek olarak oyun ile ilgili yeni ekran görüntüleri yayınladı.
 
    Level-5'in DS'e yaptığı kaliteli oyunlardan sonra 3DS'e kayacağı kesin gibiydi. Time Travelers'ın da başarılı bir yapım olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Yeni ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz:
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Time Travelers Platformlar: PSP 3DS VITA Geliştirici: Level - 5 Dağıtıcısı: Level - 5 Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler