Tiny Tina’s Wonderlands'in Geliştirilmesi Tamamlandı

03.02.2022 11:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı 2K Games ve geliştirici Gearbox Software, Tiny Tina's Wonderlands'in tamamlandığını duyurdu. Mart ayında piyasaya sürülmeden önce Tiny Tina's Wonderlands'in temel geliştirilmesi sona erdi ve bundan sonraki süreçte oyunda bulunan veya ortaya çıkacak hatalar üzerinde çalışılacak.
 
 
 
Öngörülemeyen Minik Tina'nın hayat verdiği bu kaotik fantezi dünyasında mermiler, büyüler ve geniş kılıçlar çarpışıyor.  Zalim Ejder Lordunu durdurmak için kendi çok sınıflı kahramanınızla yağmalayın, ateş edin, zulaları toplayın ve yolunuzda ilerleyin.

Tiny Tina, kuralların nadiren geçerli olduğu sıra dışı bir masaüstü diyarında sizin düzeni olmayan rehberinizdir. Görkemli şehirleri, nemli mantar ormanlarını, tekin olmayan kaleleri ve daha fazlasını kapsayan geniş bir dış dünyayı keşfedin.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1286680/Tiny_Tinas_Wonderlands/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tiny Tina’s Wonderlands Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 25 Mart 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler