Titans'ın 3. Sezonunun Çekimleri En Yakın Zamanda Başlayacak

16.05.2020 10:51 Özgür Eroğlu

 
İlk sezonu 12 Ekim 2018'de, ikinci sezonu da 6 Eylül 2019'da başlayan Titans dizisinin yapımı bir süredir durdurulmuştu. Sebep ise tahmin edebileceğiniz gibi koronavirüs salgını.
 
Dizinin yaratıcılarından Akiva Goldsman, Collider ile yaptığı bir röportajda, hayatın biraz daha normalleşmesinden sonra çekimlere hemen başlayacaklarını söyledi. 
 
Bu yılın sonbahar aylarında yayınlanması beklenen 3. sezon da resmi olarak açıklanmasa da sanırım ertelendi diyebiliriz.  
 
Titans, Teen Titans isimli DC çizgi roman serisine odaklanmaktadır. Bir grup gencin olduğu dizinin içerisinde Nightwing, Koriand'r, Robin ve Hawk gibi karakterler bulunuyor. Tüm bölümleri şu anda Netflix üzerinde bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 1 Saat önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler