Tom Clancy's Rainbow Six Extraction ilk gün Xbox Game Pass'e Geliyor

06.01.2022 11:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Ubisoft ve geliştirici Ubisoft Montreal, taktiksel co-op birinci şahıs nişancı oyunu Tom Clancy's Rainbow Six Extraction'ın ilk gün Konsol, Bulut ve PC için Xbox Game Pass'e geleceğini duyurdu. Ubisoft ayrıca Ubisoft+ abonelik hizmetini gelecekte Xbox platformlarına getireceğini bildirdi.
 
Ubisoft+ abonelik hizmeti bir aylık ücretle 100'den fazla Ubisoft oyununa erişim sağlar. Bu hizmet ayrı bir abonelik olacak ve Xbox Game Pass'in bir parçası olmayacak.
 
Rainbow Six'in seçkin Operatörleri artık ortak bir düşmanla yüzleşmek için birleşti: Arkealar olarak bilinen son derece ölümcül bir uzaylı tehdidi.

Bu sağlam ve tekrar oynanabilirlik sunan 3 oyunculu taktiksel eşli birinci şahıs nişancı oyununda hiçbir saldırı aynı değildir. Koruma bölgesinde ne kadar ilerlerseniz o kadar büyük ödüller kaparsınız ancak yanında daha yüksek risk getirir. Ganimetinizi almak için hayatta kalmanız gerekecek.

Bilgi, iş birliği ve taktiksel yaklaşım, bu ölümcül tehdide karşı en iyi silahlarınızdır. 
 
Tom Clancy's Rainbow Six Extraction, 20 Ocak'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC, Stadia ve Luna için çıkış yapacak. 
 
Epic Games sayfası
 
https://www.epicgames.com/store/p/rainbow-six-extraction

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy's Rainbow Six Extraction Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler