Rainbow Six Extraction - Genel Bakış Fragmanı

23.08.2021 09:48 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft, Tom Clancy's Rainbow Six Extraction için resmi oynanış tanıtım fragmanını yayınladı. Bu fragmanda, oyunun co-op oyun deneyimine eksiksiz bir bakış atılıyor.
 
Rainbow Operatörleri, insanları zor duruma düşüren ve enfekte eden yeni bir mutasyon ile karşı karşıya kalır. 
 
Oyun hakkında
 
Rainbow Six Extraction'ın tam özellikli koop oyun deneyimine detaylıca bir göz atın. İster tek başınıza ister üç kişilik bir ekiple oynayın, hiçbir deneyim asla aynı olmayacak.
 
18 elit operatör, 12 sürekli gelişen harita, 25 cihaz, 13 düşman arketipi, eşsiz bir ilerleme sistemi, yepyeni hikaye, platformlar arası tam çapraz oynama, ücretsiz çıkış sonrası içerik ve çok daha fazlası!
 
Tom Clancy's Rainbow Six Extraction; Ocak 2022'de PlayStation 5, PlayStation, Xbox Series X | S, Xbox One, Stadia ve PC'de. 
 
Epic Games sayfası
 
https://www.epicgames.com/store/tr/p/rainbow-six-extraction 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy's Rainbow Six Extraction Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler