Tom Cruise, Mission: Impossible 7 Çekimlerinin Haziran'da Başlamasını İstiyor

24.04.2020 15:42 Özgür Eroğlu

 
İlk filmi 1996 yılında yayınlanan ve en önemli aksiyon filmlerinden biri olan Mission Impossible'ın yedinci filmi Mission: Impossible 7'nin başrolü Tom Cruise, filmin çekimlerine Haziran ayında başlamak istediğini açıkladı.
 
Mission: Impossible 7'nin çekimler Şubat ayının sonlarında durdurulmuştu ve yapım aşaması ertelenen ilk filmlerden biriydi. Filmin çekimleri Venedik'te yani İtalya'da yapıldığı için diğer yapımlara göre daha erken durduruldu yapım aşaması.
 
Filmin çekimlere tekrar ne zaman başlayacağı bilinmiyor, ancak yakın bir zamanda başlayacak gibi durmadığı kesin. Özellikle İtalya, virüsten en çok etkilenen ülkelerden birisi konumunda.
 
Filmin 23 Temmuz 2021'de vizyona girmesi bekleniyor, ancak ertelenme ihtimali yüksek. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 5 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 6 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 7 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler