Tomb Raider Artwork Kitapçığı Duyuruldu

07.02.2010 02:22 Ersin Kılıç

 
     Oyun dünyasının en önemli yapımlarından biri olan Tomb Raider serisi için sanatsal çalışmaların yer aldığı kitapçık duyuruldu.
 
     Square Enix tarafından satılan alınan Eidos firmasından gelen açıklamaya göre oyun serisi için "Art of Tomb Raider" adında sanatsal çalışma kitabı çıkartılacak.
 
     568 sayfadan ve iki kitapçıktan oluşacak olan Art of Tomb Raider kitapçıklarında seride yer alan karakter, konsept, mekan, hikaye akışları gibi sanatsal çalışmaların bir çoğuna yer verilecek.
 
     İlk kitapçık daha çok Tomb Raider ve Tomb Raider : Angel of Darkness'e yoğunlaşırken ikinci kitap ise daha çok Tomb Raider : Legend ve Tomb Raider : Underworld'tan çalışmalara yer verecek.
 
     Tüm dünya genelinde sınırlı sayıda, tam rakam vermek gerekir ise 2.000 adet basılacak olan kitapçıkların fiyatı ise ön sipariş ile 110$ olarak açıklandı.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 4 Dk önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 1 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 1 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler