Tomb Raider Çizgi Romanı Oyunla Bağlantılı

20.07.2013 11:53 Alkan Adakaner


    2014 yılında Tomb Raider'ın bir çizgi romanı gelecek. Gail Simone tarafından yazılan yeni Tomb Raider çizgi romanı ile ilgili açıklamalar yapıldı. Comic-Con'da açıklamalar yapan Simone oyunun hayranlarının çizgi romana da ilgi duyacaklarını düşünüyor.

    Çizgi romanın oyundan birkaç hafta sonraki olayları konu alacağını söyleyen Gail Simone, Lara'yı bir hazine avcısı olarak görmediğini onun karşılaştığı kanlı olayları sorgulayan bir kişi haline geldiğini söylüyor.

   Oyunla çizgi roman arasındaki farklara da değinen Simone, oyunda kapalı bir adada klostrofobik bir hikayenin anlatıldığını, çizgi romanda ise dünya turuna çıkacağımızı söylüyor. Bakalım hangi ülkeleri ziyaret edeceğiz?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 31 Dk önce PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 35 Dk önce Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 47 Dk önce MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 1 Saat önce Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler