Tomb Raider: Definitive Edition'dan İlk Video

08.12.2013 01:31 Talha Aynacı

 
   Yeni nesil için elden geçirilerek Definitive isimli sürümüyle yeniden çıkışını gerçekleştirecek olan Tomb Raider oyunu için ilk video gösterildi. Etrafta uçuşan partiküllerin artışı ve Lara Croft'ın TressFX'li saçları videonun dikkat çekici öğeleri oluyor.
 
    Tomb Raider: Definitive Edition yeni nesil konsollarda 1080p olarak boy gösterecek.   Oyun için yayınlanmış DLC paketleri yanı sıra Dark Horse tarafından yayınlanan Tomb Raider: The Beginning isimli çizgi romanın dijital sürümü de oyun içeriğinde yer edecek.
 
   Oyunun yeni nesil sürümü Xbox One'da Kinect aracılığıyla sesle silah değiştirme ve oyun içi menüde gezinme şansı sunacak. PS4 versiyonunda ise DualShock 4 kontrolcüsü meşale kullanımınıza göre renk değiştirecek. PS4 versiyonu oyunu PS Vita üzerinden stream etme şansı da sunacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Birinci Dünya Savaşı Temalı Korku Oyunu Conscript Çıkış Tarihi Açıklandı 8 Dk önce Bleach: Brave Souls Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor 1 Saat önce Marvelous Game Sunumu İçin Tarih Verildi 1 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler