Tomb Raider Filmi için Yeni Bir Poster Yayınlandı

13.12.2017 01:02 Gazali Çetinkaya

   Warner Bros, Roar Uthaug tarafından yönetilen ve Lara Croft'u Alicia Vikander'in canladırdığı reboot Tomb Raider filmi için yeni bir poster paylaştı.
 
   Tomb Raider filmi 16 Mart 2018 tarihinde vizyona girecek. Eğer ağustos ayının sonlarında paylaşılan filmin ilk fragmanını izlemediyseniz buradan Türkçe altyazı seçeneği ile birlikte izleyebilirsiniz.
 
 
 
   Filmin özeti şu şekilde: "Lara Croft egzantrik maceraperest bir babanın başına buyruk kızıdır ve babası o daha gençken ortadan yok olmuştur. Bu genç kız artık 21 yaşındadır bir hedefi ya da amacı olmaksızın bir bisiklet kuryesi olarak Doğu Londra’nın trend sokaklarını zar zor kirasını ödeyerek ve nadiren okula giderek seyahat eder. Kendi yolunda ilerlemek için sadık olduğu babasının bilinen imparatorluğunun başına geçmeyi reddeder ve babasının öldüğü düşüncesini kabul etmez. Gerçeklerle yüzleşince ve 7 yıl ondan ayrı geçirince, Lara’da bu gizemli ölümün bulmacasını çözmeye neyin ittiğine anlam veremez. Babasının son isteklerine karşı, Lara her şeyi arkasında bırakır ve babasının son olarak bulunduğu yere Japonya’nın sahil kıyılarında bulunduğuna inanılan mitolojik efsanevi mezarlığa doğru yola çıkar. Görevi kolay olmayacaktır. Adaya ulaşmak bile fazlasıyla tehlikelidir. Lara’nın kıvrak zekası, inancı ve kendiliğinden gelen inatçılığı ile aşamayacağı engel kalmaz ve bu bilinmez yolculuğunda kendi sınırlarını zorlamayı öğrenmelidir. Bu riskli maceradan kurtulabilirse Tomb Raider ismini hak edecektir." 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler