Tomb Raider Hayranları Yeni Oyundan Memnun Değil

Yaralarınızı sarmanıza gerek yok, çünkü kendi kendinize iyileşeceksiniz.
27.11.2012 13:38 Erkut Köse

 
   Geçtiğimiz günlerde Crystal Dynamics cephesinden yeni Tomb Raider ile ilgili gelen bilgiler birçok oyuncuyu şok etmişti. Zira oyunun en sevilen özelliklerinden biri olan yüzmenin yapımda yer almayacağı ve sağlık sisteminin ise basit bir yapıda olduğu söylenmişti.
 
    Hal böyle olunca da bu sözlerin yankıları gecikmedi. Yapımcılarla Twitter üzerinden gerçekleştirilen soru-cevap etkinliğinde oyuncular tepkilerini net bir biçimde ortaya koydu. Söz konusu eleştirilerin bazıları şu şekilde:
 
"Tomb Raider'dan yüzmeyi çıkarmak çok aptalca bir şey. Bu Tomb Raider ve yüzemiyorsun. Yapımcılar oyunun hayatta kalma temasını işlediğini söylüyorsa, neden adada geçen bir oyunda böyle bir özelliği yasaklıyor? Tam bir tembellik."
 
"Yüzme özelliği Tomb Raider'ın temel unsurlarından biri. Tomb Raider'dan yüzmeyi çıkarmak, Zelda'dan bulmaca öğelerini çıkarmak gibi bir şeydir. Sağlığın yenilenmesi mi?  Başka Uncharted'dan kopyalamadıkları bir şey kaldı mı?"
 
    Tepkilere bakılırsa stüdyonun bir an önce oyuncuları dinlemeye başlaması gerekiyor. Aksi takdirde istenen satış rakamlarına ulaşılması bir hayli zor olacak. Bakalım Crystal Dynamics'ten bu eleştirilere nasıl bir cevap gelecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Marvelous Game Sunumu İçin Tarih Verildi 25 Dk önce Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler