Tomb Raider Multiplayer Modundan Oynanış Videosu

09.01.2013 14:48 Talha Aynacı

 
   Square Enix çatısı altında oyunun yapımına devam eden Eidos, bu nesilde hayli popüler olan multiplayer modunu ekleyerek farklı bir adım attı Tomb Raider için.

   Bu modla ilgili ilk görüntülerse yayınlanan The Final Hours isimli yapımcı günlüklerinin dördüncüsü Surviving Together bölümünden geldi.

   Yapımcılara göre Tomb Raider hayranları bu oyunda multiplayer tabanlı bir oynanış görmeye yabancı değil zira daha önce indirilebilir olarak sunulan Lara Croft And The Guardian Of Light isimli oyunun bu keyfi yaşattığını hatırlatıyor. Tomb Raider hayranlarının bu oyunu çok sevmesi ve olumlu yorumlar almalarına bağlı olarak Tomb Raider için multiplayer modu eklemeye karar vermişler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 1 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 2 Saat önce Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 3 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler