Tomb Raider Oyununun Yazarı Artık Seri için Çalışmayacak

04.01.2017 03:58 Gazali Çetinkaya

 
   2013 yılında Tomb Raider reboot'un ve 2015 yılındaki devam oyunu Rise of the Tomb Raider'ın yazarlığını yapmış olan Rhianna Pratchett, artık Tomb Raider serisi için çalışmayacak. Serinin geliştiricisi Crystal Dynamics, Tumblr sayfası üzerinden duyurdu.
 
   Yapılan duyuruda ise Rhianna Pratchett'ın seriden ayrı yeni maceralar sürdüreceği belirtildi. Rhianna Pratchett ayrıca Mirror's Edge, Overlord ve Heavenly Sword'u yazmıştı.

   Yeni Tomb Raider oyunu ise ne zaman gelir bilinmez ancak iki ay önce ortaya çıkan söylentide yeni Tomb Raider oyununun “Shadow of the Tomb Raider” ismiyle geleceği ve oyunun en son Deus Ex: Mankind Divided ile tanıdığımız Eidos Montreal tarafından geliştirildiği Kotaku tarafından belirtilmişti. Resmi bir doğrulama yok.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 34 Dk önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 1 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 1 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler